Echte Meisjes In De Jungle Kamp 2024.

 

Dag ouders!

De vierde dag zit er alweer op & wat is het genieten 🌺

Vandaag begonnen we de dag met corvee op het terrein. Daarna zijn we gaan geocachen & hebben we leuke wilde dieren gezien.
Eenmaal terug op het kampterrein was het tijd om te strijden voor het luxe kamp. Dat deden de meiden deze keer met de befaamde eetproef 🍖 Koeientong, kippenlever en kopvlees in gelei stonden op het menu.
De meiden moesten dit zo snel mogelijk op eten en een lege mond laten zien om zo een punt te verdienen.
Uiteindelijk ging team geel er met de winst vandoor. Team oranje eindigde onderaan en mogen vanavond weer in de bivak slapen ⛺

In de avond hebben we een broodje hamburger met aardappeltjes gegeten en daarna bij het kampvuur de muntenceremonie. Hierin mochten de meiden iemand in het zonnetje zetten of complimenteren en diegene kreeg dan een muntje. Dat muntje kunnen ze uitgeven in onze kampwinkel waar wij van alles verkopen (eten, drinken, gezichtsmasker, luchtjes & creatieve dingen).

De meiden zijn nu tanden aan het poetsen & straks doen we nog een potje weerwolven 🐺

Gister hebben we inderdaad een potje boerengolf gedaan bij een aardige boer. De tentinrichting was niet veranderd want geel had gewonnen, rood werd tweede en oranje werd weer laatste.

In de middag hebben we een chill middagje gehad op het terrein waarbij veel volleyball is gespeeld door de meiden. Anderen kozen ervoor om uit te rusten in de hangmat.

In de avond aten we shoarma en kregen we bezoek van een andere groep waar het leuk mee klikt. Eenmaal donker was het tijd voor de dropping. De groepjes werden verdeeld en gemixt met de andere groep. Samen met een leiding liepen ze gemiddeld 5 kwartier terug naar het kampterrein. Iedereen was om 01.45 binnen, dus konden ze lekker slapen.

Vandaag iets uitgeslapen en zometeen gaan we onderweg naar de stad!

Er werd gister nog een turnles door Emma verzorgd, waar niet iedereen even goed in was.

De eerste 3 teken zijn gevonden en Charlotte is de gelukkige. De fiets van Emma is helaas kapot, maar staat al bij de fietsenmaker. Daar komt een nieuwe band in 🚲

Hoihoi,

Gister zijn we naar de stad gegaan! Hier kregen de meiden allemaal gekke foto/film opdrachten waarmee ze punten konden halen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit want team oranje heeft gewonnen! 😱
Hanna, Emma en Marry mochten ein-de-lijk in de luxe tent. Voor team rood, Charlotte, Julie en Emily was het de eerste keer in de bivak.
Op de terugrit raakte Lisa, Emma, Julie en Kaysha de groep kwijt, maar gelukkig wisten ze zelf de weg terug te vinden naar het kampterrein. 🚲

Als avondeten hebben ze een lekker soepje gemaakt (opgewarmd 😉) want het was veel te warm om te koken.

Na het eten hebben we de eerste verjaardag van Lotte’s schouder gevierd.🎂 Het was namelijk precies een jaar geleden dat Lotte viel en haar schouder uit de kom was. Vorig jaar zaten we gezellig in de nacht in het ziekenhuis!

Om de avond af te sluiten hebben we een gezamelijk kampvuur gemaakt met 6 andere groepen en leuke spellen gespeeld.
Onder andere een heuze datingshow waar onze Hanna een perfecte match was met Jordi. Helaas sloeg de vonk toch niet helemaal over aangezien Jordi 2 koppen kleiner was 😂🫶🏼

Vandaag gaan we beginnen met het kamp afbouwen en morgen komen we al weer naar huis 🥲

Hoihoi,

Vandaag hebben we alle tenten, keukenluifels en kisten ingepakt. De meiden hebben ondanks de hitte hard gewerkt.

Ook de tekencontrole was een hit. We vonden er vanmiddag 4 en in de avond nog 1. Dit keer waren Charlotte, Guusje, Emma, Julie en Kaysha de klos. Allen zijn veilig verwijderd en de plekjes zien er rustig uit.

Traditiegetrouw haalden we vanavond Domino’s pizza en aten dit op bij het kampvuur. Hierna volgde de bingo waar mooie prijzen zijn gewonnen.

Deze avond is nog specialer, want onze vriendinnengroep blijft logeren! De meiden liggen bij elkaar op een zeiltje en onder de sterrenhemel. Heerlijk! ✨

Van de meiden (& leiding) heb ik een mooi klein boekje gekregen waar iedereen leuke herinneringen in heeft geschreven. Als cadeau omdat ik na dit kamp stop als Phoenixvendel leiding. Ik blijf op de achtergrond wel aanwezig voor vragen e.d.
Omdat dit cadeau zo lief was, moesten een aantal meiden en ik een klein traantje wegpinken 🌹

Hier nog wat leuke foto’s van de opruimdag 😊 Bedankt voor jullie hulp vandaag!

Ook bedankt voor afgelopen jaren. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad als leiding bij het Phoenixvendel. Ik ga het achterlaten in de beste handjes die er zijn: Maylo, Gaby & Valerie.
Uiteraard zal ik soms nog wel helpen 🌺