Seizoen Opening van De Zonnestralen.

31 augustus 2024.

Seizoen opening van De Zonnestralen.

De opkomst begon vandaag met tien vaste Zonnestralen en nieuweling Liza, die zich meteen al thuis voelde bij de groep.
Omdat Arianne met vakantie is kregen we hulp van twee moeders en natuurlijk waren M en Nicole ook weer van de partij. We begonnen met een voorstelrondje en daarna deden we Trefbal In De Kring. We wilden eigenlijk maar drie potjes doen, maar iedereen vond het zo leuk dat we maar liefst elf potjes deden. Hierna gingen we naar het bos voor een onvervalst Smokkelspel dat extra spannend werd gemaakt door M en Nicole. Je moest namelijk de kaartjes naar die dames smokkelen, maar dat was niet zo makkelijk, want ze renden écht alle kanten op. Je kon ook kaartjes van het andere team stelen en ook dat was erg spannend.
Na dit spel leerden jullie het Lingelangeletje lied. Het begin ging niet soepel, maar uiteindelijk kreeg toch niemand meer het liedje uit haar hoofd….
Terug in het clubhuis mochten jullie een taart maken met vers fruit en het moet gezegd, daarbij was moeder Pamela onmisbaar bij, want ze wist allerlei handigheidjes. We zagen verschillende taartontwerpen, zoals een taart met schuine laagjes, een dubbeldekker taart, een taart met een slagroomdak, enzovoort, enzovoort. Toen alle taarten klaar waren werd het smullen geblazen….behalve voor Iva die de taart voor haar moeder bewaarde.
De overvliegers gingen daarna afwassen en de rest van de Zonnestralen brachten alles lachend naar de keuken.

Het was een superleuke opkomst die naar meer smaakt.

Bert.