De Halloween Opkomst.

26 oktober 2024.
De Halloween opkomst.
Lekker meedoen kan altijd bij De Zonnestralen en op deze ietwat enge opkomst mochten Pia, Feline en Noa van De Babbelaars ook lekker meegriezelen.
Het begon al bij het lokaal waar je alleen maar binnen mocht als je de doodskopbel indrukte en dan moest je ook nog uitkijken dat je niet gebeten werd door de spin die in zijn mond woonde. Jullie vonden de bel zo leuk dat we hem écht moesten gebruiken als we weer het lokaal ingingen. Ook het lokaal was omgehekst met spinnen, skeletten en magische lampen, maar jullie waren allemaal verliefd op de Eenhoorn die iedereen napraatte. Jullie outfit was ook gaaf met als mooi detail natuurlijk de spinnenwebogen van Lissa.
Het eerste spel was het vangen de gigantische spin. Deze spin werd met de parachute gejonast en dan moest één kind hem dan steeds proberen te pakken. Dat viel nog niet mee, want dat jonassen ging supergoed. Daarna wilden jullie dolgraag moordenaartje spelen in het Halloweenlokaal en dat was af en toe lachen, want soms werd er iemand vermoord en dan bleef de Heksenmuts nog bewegen…..over ENG gesproken.
Nadat iedereen een keer rechercheur én moordenaar was geweest gingen we naar buiten voor een heuse Heksen Bezemsteel race. Na een heleboel adembenemende rondes werd Christina overtuigend de snelste Heks van De Zonnestralen.
Het limonade moment was ook helemaal in Halloweenstijl met leuke Halloweenbekers en enge krenten.
Nu volgde toch echt wel griezelig creatieve activiteit, want jullie mochten elkaar mummificeren met meters en meters WC-papier. Bij sommige mummies zag je alleen nog maar de ogen en soms waren zelfs die gemummificeerd. Zeer origineel was natuurlijk de Duomummy waarbij Julia en Juna onafscheidelijk werden. Toen we klaar waren moesten jullie eigenlijk opruimen, maar het was veel leuker om lekker het WC-papier steeds in de lucht te gooien. Gelukkig wist Arianne jullie weer in het gareel te krijgen…..
Een Halloween opkomst zonder Spoken is natuurlijk niet compleet en daarom werd iedereen een keer een Blind Spook bij het spel “Drie Passen Naar De Veiligheid “. Het Spook waarde steeds rond en moest kinderen tikken. Die hadden echter drie passen tot hun beschikking on in veiligheid te komen en daarna mocht je écht niet meer van je plek.
We sloten de opkomst af met onze oude paddenstoel die er weer helemaal al nieuw uit ziet én uiteraard kreeg iedereen nog wat suikerwaren in griezelstijl.

Volgende week gaan we sporten en als je een vriendinnetje hebt die best een keer gratis wil meedoen, dan mag je die best wel uitnodigen.