De Overvlieg opkomst.

7 september 2024.
Overvliegfeest.
Vandaag namen de Zonnestralen afscheid van Skylar, Amelia, Isabel en Joanna en daar hoorde natuurlijk een feestelijke opkomst bij. We begonnen met Krantenmep, waarbij de krant was vervangen door een “Pool Noodle “. De namen zaten er goed in, maar je moest natuurlijk wel snel; reageren als je niet gemept wilde worden. Laila en Isabel waren steengoed, maar ook zij waren uiteindelijk de Pisang.
Hierna gingen we naar de speeltuin voor een paar heerlijke rondes autobandtrekken. Juna was zo licht dat ze soms de band uit vloog en iedereen kwam een keer aan de beurt in een speciaal overtrekteam. Het hoogtepunt waren natuurlijk de twee potjes met Nicole en Em, want toen vlogen de banden écht bijna door de lucht.
Na een kwartiertje bijkomen in de speeltuin mochten jullie T-Shirts versieren voor de overvliegers en daarna gingen we langzaam maar zeker naar de gigantische Buikschuifbaan die buiten stond.
Nadat de Speurders en de Babbelaars de baan goed hadden ingegleden, gingen dan eindelijk ook de Zonnestralen over de baan, soms alleen, vaak met z’n tweetjes en ook een paar keer met z’n allen.
Om twaalf uur was het Phoenixvendel, inclusief supersoakers, ook gearriveerd om de vier dames op te vangen na een ultieme buikschuifsprong naar het volgende onderdeel.
Het was weer supergezellig.
Bert.