Een stralende opkomst.

21 september 2024.


Een stralende opkomst.

We begonnen deze opkomst met Pilonnenroof. De twee groepjes namen ieder om de beurt de leiding en de kunst van de schijnbeweging werd steeds beter. Uiteindelijk stond het negen/negen en kon er maar één groepje winnen…..
Hierna deden we Tienbal in de speeltuin, waarbij je de bal tien keer in je groepje moest overgooien en het klassieke Stand In De Mand was een toppertje.Na al dat geren was het tijd voor iets rustigers en dat werd Commando Pinkelen. Iedereen mocht een keer de Commandeur zijn en vooral als je heel lang moest Pinkelen deed dat wel eens pijn aan de vingers. Jullie wilden dit ook nog wel een keertje doen met zelfverzonnen commando’s.
Bij de limo trakteerde Jill ons op heerlijke bonbons en kon Arianne een lijst maken met al jullie programma ideetjes.
Als afsluiter gingen we een race doen waarbij je alleen maar op twee onderzetters mocht staan. Dat was vooral de eerste ronde komisch toen iedereen dacht dat het wel handig zou zijn om de onderzetters lekker ver weg te gooien. Inderdaad, dan kon je er niet meer bij en had je een probleem.
Vandaag kregen jullie ook de keycords mee voor De Grote Clubactie. Wij wensen jullie veel succes met de verkoop. Vraag ook aan je ouders en familie of ze de QR code willen delen op Social Media.

Bert.